ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Ενημέρωση για τη διαδικασία των εκλογών αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας Εκπ/σης

Ενημερώνουμε τους Διευθυντές/ριες και Προϊσταμένους/ες των Σχολικών μας μονάδων ότι στις 17/10/2024 στάλθηκε δοκιμαστικό email στους εκπαιδευτικούς που ανήκουν οργανικά στη ΔΙ.Π.Ε. Χανίων, στις διευθύνσεις email που είχαν καταχωριστεί στο myschool (στο προσωπικό email όχι στο email του ΠΣΔ), μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΖΕΥΣ των εκλογών, με θέμα «Δοκιμαστικό email για εκλογές αιρετών».

Παρακαλούμε τους Διευθυντές/ριες, Προϊσταμένους/ες των σχολικών μας μονάδων, για την εύρυθμη λειτουργία των εκλογών,  να ρωτήσουν τους εκπαιδευτικούς (όχι ΕΕΠ/ΕΒΠ) που ανήκουν οργανικά στην Π.Ε. Χανίων (όχι αποσπασμένους από άλλες Διευθύνσεις), αν έλαβαν το email (παρακαλούμε να ελέγξουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία τους). Μόνο για όσους εκπαιδευτικούς δεν έλαβαν το δοκιμαστικό email, παρακαλούμε αφού ανανεώσετε το Π.Σ. myschool με το ορθό προσωπικό email του/ης εκπαιδευτικού, να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο των εν λόγω εκπαιδευτικών μέχρι τις 23/10/2024. Στη συνέχεια, τα email των εκπαιδευτικών που θα καταγραφούν στη φόρμα  θα αντληθούν εκ νέου από το myschool και θα τροποποιηθούν στο σύστημα των εκλογών.

Αφού διορθωθούν τα λάθος email και έως τις 28/10/2024 θα αποσταλεί δεύτερο email με τον εξατομικευμένο σύνδεσμο του κάθε ψηφοφόρου για τις εκλογές. Τέλος έως τις 31/10/2024 θα αποσταλεί ένα τρίτο, υπενθυμιστικό μήνυμα με τον εξατομικευμένο σύνδεσμο του κάθε ψηφοφόρου.