ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Δηλώσεις Προσωρινής Τοποθέτησης Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών



Ενημερώνουμε τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 Γενικής ότι άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΔΠΕ Χανίων για τη δήλωση προσωρινής τοποθέτησης, έπειτα από την ολοκλήρωση της προσέλευσης όλων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και την κατάθεση των δικαιολογητικών τους.

Δυνατότητα Τοποθέτησης Νεοδιόριστων
σε Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο ή Νηπιαγωγείο

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί ΠΕ60 και ΠΕ70 Γενικής έχουν τη  δυνατότητα να επιλέξουν την προσωρινή τους τοποθέτηση στο 7ο Νηπιαγωγείο Χανίων (Πειραματικό) ή στο 7ο Δημοτικό Σχολείων Χανίων (Πειραματικό), αντίστοιχα. 

Η κατάταξη και επιλογή των υποψηφίων θα γίνει βάσει ακαδημαϊκών προσόντων, όπως αυτά έχουν αποτυπωθεί στον οριστικό πίνακα του ΑΣΕΠ (προκ. 1ΓΕ/2023).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν στο Πειραματικό Νηπιαγωγείο / Δημοτικό Σχολείο υποβάλλουν ξεχωριστή χειρόγραφη αίτηση και την αποστέλλουν στο κεντρικό email mail@dipe.chan.sch.gr

Προσοχή! Η αίτηση για τα Πειραματικά Σχολεία θα εξεταστεί πρώτη και εφόσον ικανοποιηθεί, η ηλεκτρονική αίτηση για τα λοιπά σχολεία δε θα ληφθεί υπόψη.


Όλες οι δηλώσεις υποβάλλονται από την Παρασκευή 23-08-2024 έως και τη Δευτέρα 26-08-2024 και ώρα 10:00 π.μ.

Επισυνάπτονται:

Πίνακας Μοριοδότησης Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών (ταξινόμηση με μόρια σε Δ. Χανίων)


Πίνακες με Λειτουργικά Κενά

ΠΕ60 Νηπιαγωγών

ΠΕ70 Δασκάλων

Υπενθυμίζουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΠΔ 154/1996 (ΦΕΚ Α’115), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 2 του ΠΔ 144/1997 (ΦΕΚ Α`127).