ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Υπουργική απόφαση πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών


Κοινοποιούμε την Υπουργική Απόφαση Πρόσκλησης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. για μόνιμο διορισμό των εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ79.01 που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α΄ της Προκήρυξης 1ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ και οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ60/61, ΠΕ70/71, ΠΕ87.02 και ΤΕ16, που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Β΄ της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ, και επιθυμούν να διοριστούν μόνιμα σε κενές οργανικές θέσεις Πρωτοβάθμιας, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτιμήσεων περιοχών για μόνιμο διορισμό.
 Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://opsyd.sch.gr από την Παρασκευή 2 έως και την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024 .
 Επισημαίνεται ότι οι κλάδοι Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ΠΕ08, ΠΕ79.01, ΠΕ86 και ΠΕ91, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στην ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, θα κληθούν με νεότερη Υπουργική Απόφαση/Πρόσκληση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.
 Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας, παραπέμπουμε στην ως άνω σχετική Υπουργική Απόφαση. Επίσης κοινοποιούμε τα κάτωθι:
 Επισημαίνουμε ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, έπειτα από μελέτη της σχετικής Υπουργικής Απόφασης και των συνοδευτικών εγγράφων/πινάκων.