ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Υπουργική απόφαση πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων για μόνιμο διορισμό μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ


Κοινοποιούμε την Υπουργική Απόφαση Πρόσκλησης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. για μόνιμο διορισμό των υποψήφιων μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων ΠΕ21-Θεραπευτών Λόγου, ΠΕ22-Επαγγελματικών Συμβούλων, ΠΕ23-Ψυχολόγων, ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών, ΠΕ28-Φυσιοθεραπευτών, ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών και ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) κλάδου ΔΕ01 που είναι εγγεγραμμένα στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης και επιθυμούν να διοριστούν μόνιμα σε κενές οργανικές θέσεις σε περιοχές διορισμού (για τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης-ΣΜΕΑΕ)  και στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ), να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτιμήσεων για μόνιμο διορισμό.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.)  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://opsyd.sch.gr .

 

από την Πέμπτη 1 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας, παραπέμπουμε στην ως άνω σχετική υπουργική απόφαση. Επίσης κοινοποιούμε τα κάτωθι:

 

Ø  ΦΕΚ 31/31-07-2024

Ø  Εγκύκλιος προθεσμίας υποβολήςαιτήσεων

Ø  Πίνακες κενών οργανικών θέσεων

 

Επισημαίνουμε ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, έπειτα από μελέτη της σχετικής Υπουργικής Απόφασης και των συνοδευτικών εγγράφων/πινάκων.