ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

[Ανακοινοποίηση] Εγκύκλιος τοποθετήσεων Υπεραρίθμων - όσων βρίσκονται στη Διάθεση της Δ/νσης Π.Ε. Χανίων - αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ - αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ, διδακτικού έτους 2024-2025

Κοινοποιούμε πίνακες με τους εκπαιδευτικούς που χαρακτηρίστηκαν λειτουργικά υπεράριθμοι για το διδακτικό έτος 2024-2025 κατά σχολική μονάδα, έπειτα από τη με αρ. 32/19-07-2024 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Χανίων.


Επισημαίνουμε ότι:

Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα, συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους, με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης και τις δηλώσεις προτίμησής τους σε κενές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν σε κενές θέσεις όμορης ομάδας σχολείων.

Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που δεν επιθυμούν να δηλώσουν κενά της ίδιας ή όμορης ομάδας μπορούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ η οποία θα εξεταστεί με όλες τις αιτήσεις αποσπάσεων, με μόρια αποσπάσεων, χωρίς καμία προτεραιότητα.


Ομάδες Σχολείων (για υπεράριθμους εκπαιδευτικούς)

Κοινοποιούμε την εγκύκλιο τοποθετήσεων Υπεραρίθμων - όσων βρίσκονται στη Διάθεση της Δ/νσης Π.Ε. Χανίων - αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ - αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ, διδακτικού έτους 2024-2025.

Οι αιτήσεις αποσπάσεων – δηλώσεις τοποθέτησης θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, με χρήση των προσωπικών σας κωδικών Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Για υποβολή αίτησης πατήστε εδώ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι από Δευτέρα 22 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024.

Λειτουργικά κενά είναι εν δυνάμει όλα τα σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Χανίων και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν όποια σχολεία επιθυμούν, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα δημιουργηθούν κενά από μετακινήσεις εκπαιδευτικών κατά τη διενέργεια των αποσπάσεων.

Επισημαίνουμε ότι οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, έπειτα από μελέτη της σχετικής εγκυκλίου της Δ/νσης ΠΕ Χανίων.