ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

1η Εκπαιδευτική συνδιάσκεψη (Συνέδριο) Π.Ε. Χανίων «Η φωνή των εκπαιδευτικών ‘από τα κάτω’» (Δηλώσεις συμμετοχής)

Η αναγκαιότητα
Οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον κρισιμότερο παράγοντα για την αποτελεσματικότητα του εκπαιδευτικού έργου, ως εκ τούτου η ενδυνάμωσή τους μέσα στο πλαίσιο της Επαγγελματικής Κοινότητας Μάθησης δίνει τη δυνατότητα για εφαρμογή και διερεύνηση των σύγχρονων μεθοδολογικών προσεγγίσεων και την ανταλλαγή επιστημονικού διαλόγου και καλών πρακτικών μεταξύ των επαγγελματιών της εκπαίδευσης με κερδισμένο το Σχολείο και τους μαθητές.

Διάρκεια εισηγήσεων

  • Οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ειδικών έχουν διάρκεια 30 λεπτά
  • Οι εισηγήσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης έχουν διάρκεια 15 λεπτά
  • Οι εισηγήσεις των Διευθυντών/Προϊστάμενων Σχολείων και των Εκπαιδευτικών έχουν διάρκεια 10 λεπτά

Συμμετοχή εισηγητών στη συνδιάσκεψη
Για την συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα, μέχρι 30 Απριλίου, με υποχρεωτικά πεδία τον τίτλο της εισήγησής τους, την περίληψη και λέξεις κλειδιά.

Φόρμα Δήλωσης συμμετοχής

Υποβολή εργασιών

Η υποβολή της τελικής εργασίας-Σχέδιο Εισήγησης για τα πρακτικά του συνεδρίου θα γίνει μέσω συμπλήρωσης νέας πρότυπης (βοηθητικής φόρμας), η οποία θα σταλεί στους εισηγητές ώστε να την συμπληρώσουν (από 1/5 έως 21/6/2024), έχοντας προηγηθεί η εγγραφή τους στη Συνδιάσκεψη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Κάθε σύνεδρος δύναται να συμμετέχει σε μία μόνο εισήγηση, ως πρώτος ομιλητής (ωστόσο μπορεί να αποτελεί μέλος ομάδας εργασίας όπου το έργο της παρουσιάζεται υπό μορφή εισήγησης από άλλο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ομάδα κατά την παρουσίαση).

Σημαντικές Ημερομηνίες

  • Υποβολή συμμετοχής εισηγήσεων (περίληψη): 30 Απριλίου 2024
  • Υποβολή τελικού σχεδίου εισήγησης (για πρακτικά): Από 1 Μαΐου έως 21 Ιουνίου 2024

Bεβαιώσεις Συμμετοχής-Δημοσίευση Εργασιών
Σε όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ οι εργασίες-εισηγήσεις τους θα δημοσιευθούν στα Πρακτικά της Συνδιάσκεψης σε ειδικό τεύχος (αναφορικά με την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών) του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού «Εκπαίδευση Ενηλίκων και Πολιτισμός στην Κοινότητα» του ΕΔΕΕΚ (με ISSN, https://cretaadultedu.gr/periodiko/ ).

  • Ημερομηνία: 25 & 26 Μαΐου 2024
  • Τοποθεσία: Πνευματικό Κέντρο Χανίων

 Φόρμα Δήλωσης συμμετοχής