ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και Μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ Δ΄ Φάσης διδακτικού έτους 2023-2024

Κοινοποιούμε τις τοποθετήσεις αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και Μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ Δ΄ Φάσης διδακτικού έτους 2023-2024, όπως αυτές αντλήθηκαν από το ΟΠΣΥΔ.

Η ανάληψη υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 04 ή την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023 στη σχολική μονάδα τοποθέτησης και σε περίπτωση τοποθέτησης σε περισσότερες σχολικές μονάδες, σε εκείνη που στη στήλη  ΣΧ. ΑΝΑΛΗΨΗΣ αναγράφεται "ΝΑΙ".

Τα έντυπα και τα δικαιολογητικά πρόσληψης θα πρέπει να αποσταλούν στα Γραφεία μας ανά σχολική μονάδα, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού με τον αρμόδιο υπάλληλο της Διεύθυνσής μας στο τηλέφωνο 28210-47328, το αργότερο έως και την Παρασκευή, 08-12-2023, προκειμένου να καταστεί εφικτή η πληρωμή εντός του μηνός Δεκεμβρίου.


Προσοχή!!!

  1. Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει ο/η διευθυντής/ντρια - προϊστάμενος/η της σχολικής μονάδας να δηλώσει στο Myschool την ανάληψη υπηρεσίας σας.
  2. Στη συνέχεια, μέσω της ψηφιακής εφαρμογής «Αναπληρωτές» (anaplirotes.gov.gr) συνάπτετε σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις (ανωτέρα βία ή τεχνικό πρόβλημα), η σύμβαση μπορεί να υπογραφεί εγγράφως με ιδιόχειρη υπογραφή μεταξύ των συμβαλλομένων.

Τα παραπάνω βήματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 14:59, αλλιώς δε διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας σας τη συγκεκριμένη ημέρα.

Παρακάτω μπορείτε να κάνετε λήψη του Πίνακα τοποθετήσεων σε αρχείο PDF και Excel: