ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Πρόσληψη Αναπληρωτών μελών ΕΕΠ ΠΕ23-Ψυχολόγων & ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών διδακτικού έτους 2023-2024 (Έντυπα & Δικαιολογητικά)

Παραθέτουμε τους Πίνακες με τα ονόματα των αναπληρωτών/τριών που προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Χανίων, καθώς και τα Έντυπα και τα Δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να προσκομίσετε για την ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης:

ΕΕΠ

ΠΡΑΞΗ

ΟΠΣ

ΕΝΤΥΠΑ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ενίσχυση και ενδυνάμωση της κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των μαθητών μέσω του θεσμού Ψυχολόγου και του Κοινωνικού Λειτουργού

(ΠΕ23-Ψυχολόγων & ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών)

6001779

Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. +
ΚΡΗΤΗ

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ

Οι προσλαμβανόμενοι/νες οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στα σχολεία που θα τοποθετηθούν από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 έως και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, απευθείας στη σχολική μονάδα πρόσληψής τους.

Επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι λόγω επίσημης τοπικής αργίας, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χανίων καθώς και η Δ/νση Π.Ε. Χανίων δε θα λειτουργήσουν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

Τα έντυπα και τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας για τον ατομικό φάκελο των προσλαμβανόμενων θα κατατεθούν απευθείας στις σχολικές μονάδες τοποθέτησης και στη συνέχεια θα αποσταλούν στα Γραφεία μας ανά σχολική μονάδα, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού με τον αρμόδιο υπάλληλο της Διεύθυνσής μας στο τηλέφωνο 28210-47328.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι αναπληρωτές υποβάλουν στην Υπηρεσία μας τα έντυπα και τα δικαιολογητικά τους τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως τις 11:30 το πρωί, θα καταστεί εφικτή η πληρωμή τους στις 10 Δεκεμβρίου. Όσοι δε δύνανται, παρακαλούμε να τα υποβάλλουν το αργότερο έως και την Παρασκευή, 24-11-2023 και θα πληρωθούν αναδρομικά στις 10 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια παραθέτουμε οδηγίες για την ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών, επιστολή με οδηγίες για Διευθυντές/ντριες - Προϊσταμένους/νες, καθώς και πίνακα αντιστοίχισης λογοτύπων ανά τίτλο πράξης/έργου:

Μπορείτε να μεταβείτε και στον ακόλουθο σύνδεσμο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., όπου θα βρείτε γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών:
www.minedu.gov.gr/anaplirotes

Παρακαλούμε θερμά τους/τις Διευθυντές/ντριες - Προϊστάμενους/μένες να καταγράφουν αυθημερόν έως τις 14:00 την ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών στην πλατφόρμα του MySchool, ούτως ώστε οι συνάδελφοι/ισσες να έχουν δικαίωμα να συνάψουν έγκαιρα την Ψηφιακή Σύμβασή τους και να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψής τους στο ΕΡΓΑΝΗ.

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για οτιδήποτε νεότερο.