ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

[Δελτίο Τύπου] Επιτυχής ολοκλήρωση των δράσεων από την Δ.Π.Ε. Χανίων για την Πανελλήνια - Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας – Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και με κοινό σύνθημα: «Η Κίνηση δίνει Ζωή» η ΔΠΕ Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την ΔΔΕ Χανίων υλοποίησε την Παρασκευή 29.09.23 Επίδειξη Αγωνισμάτων Κλασικού Αθλητισμού «Kids Athletics» με την συμμετοχή 120 μαθητών/ τριών από Δημοτικά σχολεία των Χανίων στην Πλατεία Νεωρίων στο Παλιό Λιμάνι Οι μαθητές /τριες διασκέδασαν και γνωρίσαν τα αγωνίσματα του Κλασικού Αθλητισμού μέσα από το ΄΄Kids Athletics΄΄. Στον χώρο της πλατείας Νεωρίων υπήρχαν σταθμοί με τα αγωνίσματα του Kids Athletics, όπου οι μαθητές-τριες επισκέφτηκαν με διαδοχική κυκλική σειρά και με βιωματικό τρόπο τους παρουσιάζονταν το κάθε αγώνισμα και στην συνέχεια το πραγματοποιούσαν.

Κοινοποιούμε το Δελτίο Τύπου της Δ.Π.Ε. Χανίων για την επιτυχία ολοκλήρωση των δράσεων της για την Πανελλήνια - Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.