ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Νέα πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας διδακτικού έτους 2023-2024 (Πίνακες & Δικαιολογητικά)

Καλωσορίζουμε τους/τις νέους/νέες Αναπληρωτές/τριες διδακτικού έτους 2023-2024!

Παραθέτουμε τους Πίνακες με τα ονόματα των αναπληρωτών/τριών που προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Χανίων, καθώς και τα Δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να προσκομίσετε για την ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης:

Εκπαιδευτικοί

Επισημαίνουμε ότι οι προσλαμβανόμενοι/ες οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στα σχολεία που θα τοποθετηθούν από την Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023 απευθείας στη σχολική μονάδα πρόσληψής τους.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν για τον ατομικό φάκελο των προσλαμβανόμενων θα κατατεθούν απευθείας στις σχολικές μονάδες τοποθέτησης και κατόπιν θα αποσταλούν στα Γραφεία μας, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού με τον/την αρμόδιο/α υπάλληλο της Διεύθυνσής μας στο τηλέφωνο 28210-47328.

Στη συνέχεια παραθέτουμε οδηγίες για την ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών και για την έκδοση Πιστοποιητικού Στρατολογίας τύπου Α΄:

Μπορείτε να μεταβείτε και στον ακόλουθο σύνδεσμο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., όπου θα βρείτε γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών: www.minedu.gov.gr/anaplirotes 

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για οτιδήποτε νεότερο.