ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

[ΠΔΕ Κρήτης] Σεμινάρια και Ημερίδα Erasmus+ (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2023)

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, διαμέσου των προωθητών ευρωπαϊκών προγραμμάτων έχει την ευθύνη για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με τις Βασικές Δράσεις του προγράμματος Erasmus+ και την ενεργοποίηση της σχολικής κοινότητας στα σχέδια κινητικότητας και συνεργασίας. Παράλληλα, αναλαμβάνει τη διοργάνωση ημερίδων και σεμιναρίων, υποστηρίζοντας τα σχολεία στην υποβολή αιτήσεων, ενώ μεριμνά για τη διάδοση των αποτελεσμάτων μετά την ολοκλήρωση των σχεδίων.

Στο παραπάνω πλαίσιο και για το διάστημα Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2023, η υπεύθυνη προώθησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Κρήτης, Αρετή Βουράκη, θα πραγματοποιήσει δύο σεμινάρια για την πρόσκληση υποβολής προτάσεων Erasmus+ 2023.

Τα σεμινάρια θα βιντεοσκοπηθούν και το υλικό θα είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΠΔΕ Κρήτης https://europe.pdekritis.gr ενώ για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα
https://forms.gle/nfT6NtYy8VpwdW9p8

Κοινοποιούμε το με αριθμό πρωτ. 15.1/9569/18-09-2023 έγγραφο της ΠΔΕ Κρήτης το οποίο αφορά τα δύο σεμινάρια καθώς και την οργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με αφορμή τον εορτασμό των Ημερών Erasmus+.