ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων σχεδίων για το νέο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), 2024-2027 (έως 31 Αυγούστου 2023)

Κοινοποιούμε έγγραφο της Δ/νσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα «Πρόσκληση υποβολής προτάσεων σχεδίων για το νέο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), 2024-2027», καθώς και το σχετικό ενημερωτικό έγγραφο του προγράμματος στα Αγγλικά.

Σε συνέχεια του παραάνω εγγράφου, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την πραγματοποίηση από το ECML σχετικού διαδικτυακού σεμιναρίου, στις 12.6.2023 (3-5 μ.μ., ώρα Κ. Ευρώπης).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θα υποβάλουν σχετική πρόταση project και αποσκοπεί στο να λύσει τυχόν απορίες και να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα των ενδιαφερομένων.

Εγγραφές ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν, πραγματοποιούνται μέσω του συνδέσμου: ECML/CELV > Resources > Webinars 

Προσοχή! Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το θέμα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Σχετικό εισαγωγικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 15.5.2023 και είναι διαθέσιμο στο YouTube, μέσω των συνδέσμων:

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων Projects, είναι η 31η Αυγούστου 2023 (11 μ.μ. ώρα Κ. Ευρώπης) στη ηλ. δ/νση του ECML : call@ecml.at, με κοινοποίηση στην υπηρεσία μας: ampo@minedu.gov.gr .