ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Αποστολή εγγράφων απόλυσης σε αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς/ΕΕΠ/ΕΒΠ και οδηγίες για εγγραφή και επιδότηση από τη Δ.ΥΠ.Α.


Σας ενημερώνουμε ότι τα έγγραφα απολύσεως του διδακτικού έτους 2022-2023 θα παραλειφθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά και όχι με φυσική παρουσία στα γραφεία της Υπηρεσίας μας.
 Η υπηρεσία μας απέστειλε την Βεβαίωση Προϋπηρεσίας για το Διδακτικό Έτος 2022-2023 και τις Βεβαιώσεις Εργοδότη (Ένσημα) στα προσωπικά σας e-mail στα οποία λαμβάνετε και τις βεβαιώσεις μισθοδοσίας, την Τετάρτη 21-06-2023.
Σε περίπτωση που κάποιος αναπληρωτής δεν έχει παραλάβει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο τα έγγραφα απολύσεώς, παρακαλούμε να στείλει  άμεσα στο email της Υπηρεσίας μας (mail@dipe.chan.sch.gr) υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr,  όπου θα δηλώνει τη διεύθυνση email που θέλει να του/ης αποσταλούν τα έγγραφα.
 

Εγγραφή στη Δ.ΥΠ.Α

Επισημαίνουμε ότι η εγγραφή στη Δ.ΥΠ.Α θα γίνει επιλέγοντας το κατάστημα μόνιμης κατοικίας σας.

 Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνει μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο ως εξής:
 Βήμα 2ο Αίτηση για επίδομα ανεργίας ( e-services ΟΑΕΔ
 Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Δ.ΥΠ.Α και στην ιστοσελίδα της.
Το Έντυπο Ε7 (λύση σύμβασης) δε θα σας αποσταλεί καθώς σύμφωνα με οδηγία από τη Δ.ΥΠ.Α θα αναζητηθεί ηλεκτρονικά από την ίδια υπηρεσία.
 Υπενθυμίζουμε ότι η επιδότηση από τη Δ.ΥΠ.Α. ξεκινάει 7 ημέρες μετά την τελευταία ημέρα εργασίας. Επομένως, υπάρχει χρονικό περιθώριο κατάθεσης των δικαιολογητικών στον ΟΑΕΔ έως την 27η Ιουνίου 2023, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η λήψη του επιδόματος ανεργίας από τους δικαιούχους, από την πρώτη ημέρα που το δικαιούνται.

 Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι!
 Από τη Δ/νση Π.Ε. Χανίων