ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Αναστολή Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων την Τετάρτη 08/02/2023

 


Με απόφαση του Δήμου Χανίων, αναστέλλεται η λειτουργία του Νηπιαγωγείου Κεραμειών και Δημοτικού Σχολείου Κατωχωρίου (Κεραμειών) στις 08/02/2023, λόγω των καιρικών συνθηκών.

-----------------------------------------------------------

Με απόφαση του Δήμου Καντάνου - Σελίνου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ Καντάνου), την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 09:00 π.μ., εξαιρείται το Δημοτικό Σχολείο Ροδοβανίου που θα παραμείνει κλειστό.

-----------------------------------------------------------

Με απόφαση του Δήμου Αποκορώνου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Ασή Γωνιάς Δήμου Αποκορώνου, σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, λόγω παγετού καθώς και προβλημάτων ηλεκτροδότησης του δικτύου για την ασφάλεια των μαθητών προκειμένου να αποφευχθούν απρόβλεπτες καταστάσεις.

-----------------------------------------------------------

Με απόφαση του Δήμου Πλατανιά αναστέλλεται η λειτουργία της σχολικής μονάδας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Σκινέ-Φουρνέ & Νηπιαγωγείο Σκινέ -Φουρνέ του Δήμου Πλατανιά, για την Δευτέρα 6, την Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των ακραίων και δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη δημοτική ενότητα Μουσούρων του Δήμου και με γνώμονα την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών στη σχολική μονάδα αυτή Δήμου Πλατανιά.

-----------------------------------------------------------

Με απόφαση του Δήμου Σφακίων αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω σχολείων Α/βάθμιας & Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σφακίων απο την 8η έως και την 10η Φεβρουαρίου 2023, λόγω χιονόπτωσης και ολισθηρότητας του οδοστρώματος:

  • Νηπιαγωγείο Ασκύφου
  • Δημοτικό σχολείο Ασκύφου
  • Γυμνάσιο Χώρας Σφακίων
  • Λύκειο Χώρας Σφακίων