ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ διδ. έτους 2022-2023 μέσω Ειδικής Πρόσκλησης

Καλωσορίζουμε τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που προσλήφθηκαν με την Ειδική Πρόσκληση του Υ.ΠΑΙ.Θ.!

Παραθέτουμε τους Πίνακες με τα ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Χανίων, Οδηγίες για την ανάληψη υπηρεσίας, καθώς και τα Δικαιολογητικά ανά κλάδο που θα χρειαστεί να προσκομίσουν για την ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης:

Επισημαίνουμε ότι οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στα σχολεία που θα τοποθετηθούν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας για τον ατομικό φάκελο των προσλαμβανόμενων θα κατατεθούν απευθείας στις σχολικές μονάδες τοποθέτησης και στη συνέχεια θα αποσταλούν στα Γραφεία μας.

Μπορείτε να μεταβείτε και στον ακόλουθο σύνδεσμο του Υ.ΠΑΙ.Θ., όπου θα βρείτε γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών: www.minedu.gov.gr/anaplirotes .

Για την πρόσληψή σας θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε: 

Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19,

ή βεβαίωση εμβολιασμού (απαιτείται και η αναμνηστική/3η δόση),

ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου (βεβαίωση νόσησης σε ισχύ),

ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (Rapid Test ή PCR Test) έως 72 ώρες πριν την παρουσίασή σας, η οποία εκδίδεται είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ) είτε από τον ιδιωτικό φορέα που επιλέγετε 
(το self test ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!)

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για οτιδήποτε νεότερο.