ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Εκλογές αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών/μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Ενημέρωση Για Παράταση Ώρας Λήξης Εκλογών 5/11/2022)

Ενημέρωση 5/11/2022: Σας ενημερώνουμε ότι δίνεται παράταση 30 λεπτών στην ψηφοφορία η οποία θα λήξει στις 17:30.


Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών / μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στα Υπηρεσιακά Συμβούλια θα διεξαχθούν όλες ηλεκτρονικά το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 από την 9η πρωινή μέχρι και την 5η μεταμεσημβρινή ώρα.

Οι εκπαιδευτικοί/μέλη ΕΕΠ έχουν λάβει στο email που έχουν δηλώσει στο Myschool δύο ηλεκτρονικά μηνύματα που περιλαμβάνουν την ακριβή εξατομικευμένη διαδικτυακή διεύθυνση (URL) στην οποία θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Υπενθυμίζουμε ότι στους εκλογικούς καταλόγους κάθε Διεύθυνσης περιλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά καθώς και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ έχουν ενταχθεί στους εκλογικούς καταλόγους της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός της Διεύθυνσής μας αντιμετωπίσει κάποιο θέμα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Εφορευτική Επιτροπή είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email ekloges@dipechan.gr ή στο τηλέφωνο 2821047303.