ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

[19-29 Οκτωβρίου 2022] Δωρεάν Συμμετοχή σχολείων και εκπαιδευτικών στις δράσεις του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online


Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα αφιερωμένο στην εκπαίδευση (μαθητές και εκπαιδευτικούς). Και σε αυτή τη διοργάνωση έχουμε προγραμματίσει προβολές και εργαστήρια για σχολεία  – όπως πάντα – όλες οι δράσεις είναι χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, τα σχολεία, μπορούν να συμμετάσχουν σε πρωινές προβολές με τμήματα τους, τα οποία θα προσέρχονται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και θα παρακολουθούν τις προβολές. Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν σε εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές και εκπαιδευτικούς που γίνονται τις πρωινές ώρες στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Με βάση τα παραπάνω παρακαλούμε τις σχολικές μονάδες να δηλώσουν τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των σχολείων τους.

Πληροφορίες για τις ταινίες (ημέρες και ώρες προβολής) καθώς και για τα εργαστήρια, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:

Επίσης δίνεται η δυνατότητα για να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό προβολών online από την τάξη σας δηλώνοντας σχετικά συμμετοχή στην παρακάτω διεύθυνση:
https://chaniafilmfestival.com/online-provoles-gia-sxoleia 

Στην ίδια διεύθυνση, θα βρείτε και τις ηλεκτρονικές φόρμες υποβολής αίτησης συμμετοχής στις προβολές και στα εργαστήρια. Σημειώνουμε ότι οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Επίσης στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων έχουν σχεδιαστεί εννέα (14) εργαστήρια και masterclasses για ενήλικες, μέρος των οποίων αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην παρακάτω διεύθυνση:
https://chaniafilmfestival.com/masterclass2022 

Σημειώνουμε τέλος ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 19 έως και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online μέσα από το www.chaniafilmfestival.com.

Το ημερήσιο πρόγραμμα προβολών καθώς και των παράλληλων δράσεων, θα αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στην διεύθυνση: https://www.chaniafilmfestival.com . Επίσης στην ίδια διεύθυνση θα μπορείτε να βρείτε και τον κατάλογο του Φεστιβάλ, σε ηλεκτρονική μορφή.

Το 10ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και οι εκπαιδευτικές του δράσεις έχουν την Αιγίδα και την έγκριση  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων [Απόφαση 766/ΓΔ4 από 22-06-2022].