ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Διορισμός Εκπαιδευτικών και Μελών ΕΕΠ - Δικαιολογητικά και Έντυπα ΔιορισμούΜε μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους νέους μόνιμους εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ στη     Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων!
 Πίνακες Διοριστέων Π/θμιας Εκπ/σης
 3) ΕΕΠ
 
Εν όψει της δημοσίευσης των ονομάτων σε ΦΕΚ, για την καλύτερη προετοιμασία σας, παραθέτουμε τη λίστα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ανάληψη υπηρεσίας, καθώς και τα απαραίτητα έντυπα που θα κληθείτε να συμπληρώσετε για τον διορισμό σας.
 
Α) Δικαιολογητικά (Γενικής Αγωγής, Ειδικής Αγωγής, ΕΕΠ)

 Β) Έντυπα
 2) ΕΕΠ

*(Σημαντικό: Διευκρινίζεται ότι η Ημερομηνία που θα αναγράφεται στα εν λόγω έντυπα θα είναι εκείνης της ημέρας που θα παρουσιαστείτε στη Διεύθυνσή μας.)
 
Επισημαίνουμε ότι η Ανάληψη Υπηρεσίας και η Ορκωμοσία σας θα γίνουν με αυτοπρόσωπη παρουσία σας στη Δ/νση Π.Ε. Χανίων στις ημερομηνίες που θα ορίσει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Προσοχή! Παρακαλούμε θερμά τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς/μέλη ΕΕΠ με την ανάληψη υπηρεσίας τους να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Το πακέτο με τα δικαιολογητικά πρόσληψης θα πρωτοκολλείται μόνο εφόσον δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα.

 Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για οτιδήποτε νεότερο.