ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Εξαιρετικά επείγον – Ζητείται ενημέρωση για απουσία/λήψη μακροχρόνιων αδειών των νεοδιόριστων και λοιπών μόνιμων εκπαιδευτικών

 


Παρακαλούμε θερμά όλους τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς (ανεξάρτητα από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας τους) που προτίθενται να λάβουν άδεια (άνευ αποδοχών, αναρρωτική, επαπειλούμενης κύησης, κύησης, λοχείας, ανατροφής) καθώς και τους λοιπούς μόνιμους εκπαιδευτικούς μας (σε περίπτωση μόνο που δε μας έχουν ήδη ενημερώσει) να ενημερώσουν ηλεκτρονικά την Υπηρεσία μας το αργότερο έως και την Τρίτη 09-08-2022 μέσω της φόρμας που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

Φόρμα για ενημέρωση απουσίας/μακροχρόνιας άδειας

Παρακαλούμε επίσης να συμπληρώσουν τη φόρμα οι νεοδιόριστοι που προτίθενται να ζητήσουν παράταση ορκωμοσίας ενός έτους, καθώς και οι νεοδιόριστοι που ανήκουν σε ειδική κατηγορία και προτίθενται να ζητήσουν απόσπαση για άλλο ΠΥΣΠΕ για το διδ. έτος 2022-2023.

Για τη διευκρίνιση του χρόνου της άδειας ανατροφής που δικαιούστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αρμόδια υπάλληλο της Υπηρεσίας μας στο 2821047311.

Η Υπηρεσία μας καλείται να δηλώσει στο ΟΠΣΥΔ τα κενά για την πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών διδ. έτους 2022-2023 και είναι απολύτως αναγκαίο να έχουμε ενημερωθεί για τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, για τη διασφάλιση της ομαλής έναρξης του νέου σχολικού έτους.