ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Εγκύκλιος τοποθετήσεων Υπεραρίθμων - όσων βρίσκονται στη Διάθεση της Δ/νσης Π.Ε. Χανίων - αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ - αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ, διδακτικού έτους 2022-2023 (Ανακοινοποίηση)


Κοινοποιούμε την εγκύκλιο τοποθετήσεων Υπεραρίθμων - όσων βρίσκονται στη Διάθεση της Δ/νσης Π.Ε. Χανίων - αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ - αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ, διδακτικού έτους 2022-2023.

 Οι αιτήσεις αποσπάσεων – δηλώσεις τοποθέτησης θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.
 Για υποβολή αίτησης πατήστε εδώ
 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι από Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.

 Ομάδες Σχολείων (για υπεράριθμους εκπαιδευτικούς)

 Ακολουθούν οι πίνακες με τα λειτουργικά κενά όπως έχουν διαμορφωθεί έως σήμερα:

 ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ


 ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ




 Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς κατά τη δήλωση προτιμήσεων σχολικών μονάδων να συμβουλεύονται το σχετικό υπόμνημα (αρχείο excel με τα κενά) όπου αποτυπώνονται λεπτομερώς τα κενά και η διάρκειά τους.

 Εφιστούμε την προσοχή στα κενά με την ένδειξη «έως…». Στις περιπτώσεις όπου στην ίδια σχολική μονάδα υπάρχουν ολόκληρα κενά και κενά «έως» παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς:
 α) που δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κανένα κενό «έως», στο πεδίο «Παρατηρήσεις» της αίτησης να δηλώσουν: Δεν επιθυμώ την τοποθέτησή μου σε κενό με την ένδειξη «έως», όπως φαίνεται εδώ.
 β) αν επιθυμούν να δηλώσουν κενό «έως» για κάποιο σχολείο προτίμησής τους, να σημειώνουν στο πεδίο «Παρατηρήσεις» τον α/α της σειράς προτίμησής τους και δίπλα να καταγράφουν το λεκτικό «έως…». (βλ. παράδειγμα)