ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Αποστολή εγγράφων απόλυσης σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και οδηγίες για εγγραφή και επιδότηση από τον ΟΑΕΔ


Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας τα έγγραφα απολύσεως του διδακτικού έτους 2021-2022 θα παραλειφθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά και όχι με φυσική παρουσία στα γραφεία της Υπηρεσίας μας.
 Η υπηρεσία μας απέστειλε την Βεβαίωση Προϋπηρεσίας για το Διδακτικό Έτος 2021-2022 και τις Βεβαιώσεις Εργοδότη (Ένσημα) στα e-mail στα οποία λαμβάνετε και τις βεβαιώσεις μισθοδοσίας, την Τετάρτη 22-06-2022.
 Σε περίπτωση που κάποιος αναπληρωτής δεν έχει παραλάβει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο τα έγγραφα απολύσεώς, παρακαλούμε να στείλει email άμεσα στην Υπηρεσία μας (mail@dipe.chan.sch.gr) όπου θα αναγράφει τα ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟΑΦΜ της/ου για ταυτοποίηση και το email που θέλει να του/ης αποσταλούν τα έγγραφα.

Εγγραφή στον ΟΑΕΔ

 Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνει μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο ως εξής:
 Βήμα 2ο Αίτηση για επίδομα ανεργίας ( e-services ΟΑΕΔ
Απαιτείται να επισυνάψετε σε αυτό το βήμα τα παρακάτω έγγραφα
 • τα έντυπα « Βεβαιώσεις Εργοδότη» που θα σας αποστείλουμε ( ένσημα τριών τελευταίων μηνών)
 • το οικογενειακό βιβλιάριο Ασθενείας εφόσον έχει προστατευόμενα μέλη στην οικογένεια του
 • το πλέον πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας
• Προσοχή, για όσους/ες έχουν προστατευόμενα τέκνα είναι σημαντικό να αναγραφεί ο αριθμός τους σε αντίστοιχο πεδίο κατά την συμπλήρωση της αίτησης.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το έντυπο Ε7(λύση σύμβασης) δεν θα σας αποσταλεί καθώς, σύμφωνα με οδηγίες από τον ΟΑΕΔ, θα αναζητηθεί από τον ΟΑΕΔ μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».
 Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση παρακαλούμε απευθυνθείτε στον ΟΑΕΔ και στην ιστοσελίδα του.
 Υπενθυμίζουμε ότι η επιδότηση από τον ΟΑΕΔ ξεκινάει 7 ημέρες μετά την τελευταία ημέρα εργασίας. Επομένως, υπάρχει χρονικό περιθώριο κατάθεσης των δικαιολογητικών στον ΟΑΕΔ έως την 27η Ιουνίου, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η λήψη του επιδόματος ανεργίας από τους δικαιούχους, από την πρώτη ημέρα που το δικαιούνται.

 Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι!
 Από τη Δ/νση Π.Ε. Χανίων