ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Πρόσκληση σε webinar με θέμα «Κρίσεις και προσαρμοστικότητα μέσα στη σχολική τάξη: Εμπειρίες εκπαιδευτικών και Ψυχοεκπαίδευση»

Κοινοποιούμε πρόσκληση σε webinar το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 17:00 με θέμα «Κρίσεις και προσαρμοστικότητα μέσα στη σχολική τάξη: Εμπειρίες εκπαιδευτικών και Ψυχοεκπαίδευση», που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, καθώς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων.
To webinar υλοποιείται στο πλαίσιο σειράς διαδικτυακών παρεμβάσεων της Δράσης «Ψυχοεκπαίδευση ιατρών, ασθενών και οικείων φροντιστών» του ευρύτερου Προγράμματος «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας σε Ευπαθείς Πληθυσμούς», που υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Αττικής.
Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.
Για όσους συμμετέχοντες επιθυμούν, θα δoθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Παν/μίου Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνολικό Πρόγραμμα και δεδομένου ότι θα υλοποιηθεί σειρά διαδικτυακών δράσεων που ενδέχεται να ενδιαφέρουν τα μέλη του φορέα, συλλόγου ή/και των υπηρεσιών σας, παρακαλούμε να ενημερώνεστε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://atticaspirit.gr/