ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα "Διδάσκω στον 21ο Αιώνα με σύγχρονα Εργαλεία & Μεθόδους"

Κοινοποιούμε το Αναλυτικό Πρόγραμμα και την αφίσα για την επιστημονική ημερίδα με θέμα «Διδάσκω στον 21ο Αιώνα με σύγχρονα Εργαλεία & Μεθόδους: 400+ σενάρια στο LAMS για τη Διδασκαλία της Πληροφορικής σε Δημοτικό, Γυμνάσιο, ΓΕΛ & ΕΠΑΛ» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 ώρα 10:00 – 18:30.

Σκοπός της επιστημονικής ημερίδας είναι η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία των εκπαιδευτικών Πληροφορικής (και όλων των άλλων ειδικοτήτων) μεταξύ τους και με μέλη της ερευνητικής – πανεπιστημιακής κοινότητας, προκειμένου να αναδυθούν τάσεις και προοπτικές της αξιοποίησης προηγμένων τεχνολογιών μάθησης στην εκπαίδευση, να παρουσιαστούν δυνατότητες ενσωμάτωσης σύγχρονων εργαλείων, μεθοδολογιών και εφαρμογής τέτοιων καλών πρακτικών στη διδασκαλία και τη μάθηση της Πληροφορικής (και άλλων γνωστικών πεδίων) μέσα από το LAMS, το οποίο είναι ένα προηγμένο εργαλείο μαθησιακής τεχνολογίας.
Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς Πληροφορικής, συστήνεται όμως ένθερμα η παρακολούθησή της από όλες τις ειδικότητες.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στον σύνδεσμο:
https://www.sch.gr/3i-anakoinosi-prosklisi-parakolouthisis-programma-imeridas-didasko-ston-21o-aiona-me-sygchrona-ergaleia-methodous-400-senaria-sto-lams/