ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Οδηγίες για την ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΙΑ' Φάσης

  1. Ενημερώνεστε από το Υ.ΠΑΙ.Θ. με γραπτό μήνυμα (sms) για τη σχολική μονάδα τοποθέτησής σας.
  2. Παρουσιάζεστε για ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα που τοποθετηθήκατε από  την Παρασκευή 1 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου προσκομίζοντας το σύνολο των δικαιολογητικών.
  3. Ο διευθυντής/προϊστάμενος της σχολικής μονάδας δηλώνει στο Myschool την ανάληψη υπηρεσίας σας.
  4. Μέσω της ψηφιακής εφαρμογής «Αναπληρωτές» (anaplirotes.gov.gr) συνάπτετε σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις (ανωτέρα βία ή τεχνικό πρόβλημα), η σύμβαση μπορεί να υπογραφεί εγγράφως με ιδιόχειρη υπογραφή μεταξύ των συμβαλλομένων.


Σημαντικό: Τα βήματα 3 και 4 είναι απαραίτητα να ολοκληρώνονται έως τις 14:00, σε διαφορετική περίπτωση δε διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα.


  • Παρακαλούμε για την ορθή και έγκαιρη συμπλήρωση των εντύπων πρόσληψης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας (01-04-2022 ή 04-04-2022). Τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν, με ευθύνη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων, θα πρέπει να αποσταλούν άμεσα στη Διεύθυνση Π.Ε. Χανίων.
  • Η υποβολή όλων των δικαιολογητικών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την πρώτη μισθοδοσία, διαφορετικά η Διεύθυνση υποχρεούται να καθυστερήσει τη μισθοδοσία όσων έχουν εκκρεμότητες έως την ολοκλήρωση του ατομικού τους φακέλου.

Σημαντική επισήμανση: Οι αναπληρωτές θα αναζητήσουν το ονοματεπώνυμό τους στους Πίνακες που υπάρχουν ανά έργο πρόσληψης (Πράξη), ώστε να συμπληρωθούν τα αντίστοιχα έντυπα.

Οι εν λόγω Πράξεις με τα συνοδευτικά Έντυπα παρατίθενται παρακάτω:

Επιστολήμε οδηγίες για τους Διευθυντές – Προϊσταμένους

ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (ΠΔΕ)

Έντυπα προς συμπλήρωση

Δικαιολογητικά πρόσληψης

Προαιρετικά Έντυπα

Αίτηση Γενικής Χρήσης ΠΔΕ

Αίτηση Συνάφειας Μεταπτυχιακού Τίτλου ΠΔΕ

Αίτηση Χορήγησης Οικογενειακού Επιδόματος ΠΔΕ


ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΔΕ)

Πίνακας με τα ονόματα


ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΔΕ)
Πίνακας με τα ονόματα