ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Αιτήσεις μετάθεσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

Εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 18769/Ε4/18-02-2022 (ΑΔΑ: 6ΝΠ146ΜΤΛΗΘΑ7) εγκύκλιος μεταθέσεων μελών Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σχολικού έτους 2021-2022

Σας επισημαίνουμε ότι :               
Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 21-02-2022 έως 28-02-2022 και ώρα 23:59, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr). Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες, για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 10 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να συντρέχουν κατά τον χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης θέσης (μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ), χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.         
Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που υποβάλλουν αίτηση μετάθεσης/οριστικής τοποθέτησης οποιασδήποτε κατηγορίας στέλνουν ηλεκτρονικό μήνυμα με ψηφιοποιημένα (σκαναρισμένα) τα απαραίτητα δικαιολογητικά  (σελ. 3-4). Υπενθυμίζουμε ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός τελευταίου τριμήνου. Τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και εντοπιότητας θα αναζητούνται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία μας.
Παρακαλούμε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη δομή του ηλεκτρονικού μηνύματος (σελ. 3) της εγκυκλίου: στο «Θέμα» να αναγράφεται ο τύπος αίτησης, ο αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης  και ο αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού και στο «Σώμα του μηνύματος» το ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού).       
Η αποστολή των δικαιολογητικών γίνεται αποκλειστικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mail@dipe.chan.sch.gr

 

 

Εγχειρίδιο Χρήσης της Εφαρμογής

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

2821047335 – Βουλγαρίδου Βαρβάρα

2821047330 – Φουντουλάκης Αντώνης