ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Πρόσληψη Αναπληρωτών μελών ΕΕΠ -Τοπικής Πρόσκλησης- σχολικού έτους 2021-2022

 


Καλωσορίζουμε τους Αναπληρωτές μέλη Ε.Ε.Π. διδακτικού έτους 2021-2022!

Παραθέτουμε την Απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης με τα ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Χανίων:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΕΠ

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στα σχολεία που θα τοποθετηθούν, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας για τον ατομικό φάκελο των προσλαμβανόμενων με την έναρξη της χρονιάς, λόγω των ειδικών συνθηκών, θα κατατεθούν στις σχολικές μονάδες τοποθέτησης και στη συνέχεια θα αποσταλούν στα Γραφεία μας.

Για την πρόσληψή σας θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε:

Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19, 

ή βεβαίωση εμβολιασμού, 

ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου (βεβαίωση νόσησης), 

ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test) έως 72 ώρες πριν την παρουσίασή σας, η οποία εκδίδεται είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ) είτε από τον ιδιωτικό φορέα που επιλέγετε

(το self test ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!)

Μπορείτε να μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο του Υ.ΠΑΙ.Θ., όπου θα βρείτε γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών: https://www.minedu.gov.gr/anaplirotes .

Παρακαλούμε θερμά για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για την πρόληψη της διασποράς του Covid19 (χρήση μάσκας, αντισηπτικού, τήρηση αποστάσεων).


Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για οτιδήποτε νεότερο.