ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ Ζ' Φάσης σχολικού έτους 2021-2022Καλωσορίζουμε τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ Ζ΄ Φάσης διδακτικού έτους 2021-2022! 
Παραθέτουμε τους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας με τα ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται στην Διεύθυνση Π.Ε. Χανίων:
 
Η δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12-01-2022 αποκλειστικά μέσω του ΟΠΣΥΔ.
 
Κοινοποιούμε πίνακες με τα κενά για την δήλωση τοποθέτησης:
 Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στα σχολεία που θα τοποθετηθούν, από την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022.
 Τα δικαιολογητικά για εκπαιδευτικούς και τα δικαιολογητικά μελών ΕΕΠ που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας για τον ατομικό φάκελο των προσλαμβανόμενων θα κατατεθούν στις σχολικές μονάδες τοποθέτησης και στη συνέχεια θα αποσταλούν στα Γραφεία μας.
 Για την πρόσληψή σας θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε:
 Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19, ή βεβαίωση εμβολιασμού, ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου (βεβαίωση νόσησης), ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test) έως 72 ώρες πριν την παρουσίασή σας, η οποία εκδίδεται είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ) είτε από τον ιδιωτικό φορέα που επιλέγετε
 (το self test ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!)
 Μπορείτε να μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο του Υ.ΠΑΙ.Θ., όπου θα βρείτε γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών: https://www.minedu.gov.gr/anaplirotes .
 Παρακαλούμε θερμά για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για την πρόληψη της διασποράς του Covid19 (χρήση μάσκας, αντισηπτικού, τήρηση αποστάσεων).
 Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για οτιδήποτε νεότερο.