ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6/important/ticker-posts

Ημερολόγιο Εργασιών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Χανίων

Πρόσληψη Αναπληρωτών Μελών ΕΒΠ Γ΄ Φάσης διδακτικού έτους 2021-2022

Καλωσορίζουμε τους Αναπληρωτές μέλη ΕΒΠ Γ΄ Φάσης διδακτικού έτους 2021-2022!

Παραθέτουμε τον πίνακα του Υπουργείου Παιδείας με τα ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται στην Διεύθυνση Π.Ε. Χανίων:

 Επισημαίνουμε ότι στη Γ΄ Φάση τα προσλαμβανόμενα μέλη ΕΒΠ ανήκουν σε πρόγραμμα προσλήψεων ΤΑΚΤΙΚΟΥ προϋπολογισμού, συνεπώς τα έντυπα που θα συμπληρώσουν δεν έχουν λογότυπο ΕΣΠΑ. Επίσης, δεν έχουν την υποχρέωση συμπλήρωσης απουσιολογίων και μεταφόρτωσης Αναλήψεων Υπηρεσίας και Αδειών στις πλατφόρμες ΕΣΠΑ.

Η δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23-11-2021 αποκλειστικά μέσω του ΟΠΣΥΔ.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στα σχολεία που θα τοποθετηθούν, από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας για τον ατομικό φάκελο των προσλαμβανόμενων με την έναρξη της χρονιάς, λόγω των ειδικών συνθηκών, θα κατατεθούν στις σχολικές μονάδες τοποθέτησης και στη συνέχεια θα αποσταλούν στα Γραφεία μας.

 

Για την πρόσληψή σας θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε:

Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19,
ή βεβαίωση εμβολιασμού,
ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου (βεβαίωση νόσησης),
ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test) έως 72 ώρες πριν την παρουσίασή σας, η οποία εκδίδεται είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ) είτε από τον ιδιωτικό φορέα που επιλέγετε

(το self test ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!)

Μπορείτε να μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο του Υ.ΠΑΙ.Θ., όπου θα βρείτε γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών: https://www.minedu.gov.gr/anaplirotes .

Παρακαλούμε θερμά για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για την πρόληψη της διασποράς του Covid19 (χρήση μάσκας, αντισηπτικού, τήρηση αποστάσεων).

 

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για οτιδήποτε νεότερο.